Welkom op de tijdelijke website van De Cammeleur in Dongen

  

Aan de Hoge Ham wordt flink gebouwd. Over enkele maanden gaan hier de deuren van De Cammeleur open. Vier organisaties gaan in dit gebouw - samen met Dongen - activiteiten ontwikkelen en aanbieden: DonckHuys, bibliotheek Theek5, Het KunstPodium en ContourdeTwern.Daarmee krijgt Dongen een unieke ontmoetingsplek voor jong en oud. Een plek waar alles mogelijk is. Zo kun je er bijvoorbeeld boeken lenen, je wekelijkse muziek- of dansles volgen, een evenement of theatervoorstelling bezoeken, je aanmelden voor vrijwilligerswerk, samen een kop koffie drinken in het café of studeren en (flex)werken. Ook worden er cursussen en lezingen gegeven en kun je er met je ideeën terecht. Kortom, in De Cammeleur kan straks veel meer dan je denkt! Meer feitjes en weetjes kun je ook bekijken in dit artikel

Contact voor vragen en opmerkingen 

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen die u alvast aan ons kwijt wilt? Dan kunt u een mailtje sturen aan info@decammeleur.nl.

Contact voor reserveringen

Heeft u een vraag over reserveringen van ruimtes in De Cammeleur? Dan kunt u mailen of bellen met Stichting DonckHuys, info@donckhuys.nl of 0162-312000.

U kunt alle ontwikkelingen over De Cammeleur ook volgen via onze Facebook-pagina. Dan blijft u continu geïnformeerd over De Cammeleur, ook na de opening! 

Hieronder vindt u alvast het antwoord op een aantal vragen die we regelmatig krijgen: 

Hoeveel zalen zijn er in De Cammeleur?  Er komen 16 zalen van diverse afmetingen in De Cammeleur, met een totale oppervlakte van ca. 1.950 m2.

Voor hoeveel personen is er plek in de theaterzaal? De tribune van de theaterzaal bestaat uit 252 zitplekken en is inklapbaar, zodat de zaal ook voor andere activiteiten te gebruiken is. In dat geval biedt de grote zaal ruimte voor maximaal 1.000 bezoekers. De wand naar het grand café kan grotendeels geopend worden, waarmee een extra grote ruimte wordt gecreëerd.

Hoe ziet de indeling van het gebouw eruit?

Begane grond: entree, balie en toeristisch informatiepunt, collectie Bibliotheek Theek 5 (met name jeugd) 
     inclusief open podium, inlever- en uitgave mogelijkheid en leesplekken, gezellig grand café 
     met leestafel en terras aan het park, theaterzaal met inschuifbare tribune (zaal in tweeën 
     op te delen).
Eerste verdieping: collectie Bibliotheek Theek 5, ateliers, gezamenlijk kantoor vier partners, zalen voor 
     bijvoorbeeld muziekles en vergaderingen.
Tweede verdieping: tweede grote zaal (in tweeën op te delen), dans- en muzieklokalen van Het KunstPodium 
     inclusief bijpassende collectie Bibliotheek Theek 5 (bijvoorbeeld bladmuziek), bar, zalen en 
     spreekkamers.

Wat worden de openingstijden van De Cammeleur? De openingstijden worden ruim, bezoekers zijn zeven dagen per week, het hele jaar door welkom. De exacte openingstijden worden binnenkort bekend gemaakt.